De volgende de software wordt aangeboden:

 

  Programma: Beschrijving:
MT940 Creator Programma voor het converteren van CSV bestanden van banken naar MT940 bestanden. Bedoeld voor ZZP'ers en MKB die gebruik maken van privébankrekeningen of die gebruik maken van boekhoudpakketten welke niet overweg kunnen met de nieuwste MT940 varianten.
Het programma accepteert en herkent diverse CSV bestanden van diverse banken. U kunt kiezen uit diverse instellingen voor het creëren van een optimaal MT940 bestand.
Auditfile Convertor Programma voor het converteren van auditfiles, het aan elkaar maken van opgedeelde auditfiles en analyse mogelijkheden.
BankStatement Analyser  Programma voor het analyseren van bankbestanden zoals CAMT053, MT940, CODA. Daarnaast om te exporteren naar Excel etc.
 SEPA Creator  Programma voor het bewerken en aanmaken van SEPA betaal- en incassobestanden.
PDFinvoice2UBL Programma voor het omzetten van PDF en WORD (verkoop)facturen naar UBL formaat. Het programma is bedoeld voor ondernemers welke hun facturen in PDF of Word maken en voor accountants en administratiekantoren welke de administratie van deze ondernemers voeren.
UBL Invoice Tools Programma voor het inzien van UBL invoice bestanden. Programma zal verder uitgebouwd worden met aanpassingsmogelijkheden en conversiemogelijkheden.